Profiel

August 30, 2015

profielfoto_frans_1400pxStudio Bochanen is een ontwerpstudio voor grafisch ontwerp en architectuur. De studio onderscheidt zich door de analytische en secure wijze waarop opgaven worden benaderd en ontwerpen worden uitgewerkt. Dit gebeurt op alle schaalniveaus: van app-logo’s tot publieke gebouwen.

Voordat het ontwerpproces begint willen we erachter komen wat er precies moet worden bereikt met het eindproduct: wat is de vraag achter de vraag? Om tot de essentie van de vraag te komen wordt de opdrachtgever vanaf het begin nauw betrokken bij het proces. Ook tijdens het uitwerken vindt er regelmatig terugkoppeling plaats, zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen.

Studio Bochanen werkt graag samen met specialisten uit andere vakgebieden, zoals ICT’ers, industrieel ontwerpers en constructeurs. Zo zorgen we voor een integraal eindproduct.

Studio Bochanen is opgericht door Frans Bochanen (1986). Frans heeft bouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en is daar cum laude afgestudeerd (2012) als architect. In deze functie werkt hij vier dagen per week bij Geurst&Schulze Architecten, waar hij aan diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten werkt. Grafisch ontwerp heeft altijd zijn belangstelling gehad en is met deze studio een uit de hand gelopen hobby geworden.

We maken graag kennis met u, dus aarzel niet en neem contact op!